Příměstské tábory o letošních hlavních prázdninách

Důležitá informace pro rodiče

 

V minulých letech jsme o prázdninách hlavních i vedlejších pořádali ve spolupráci s OPEN HOUSEM velmi žádané a povedené příměstské tábory.

 

Letos to ale takto realizovat nepůjde. Bohužel možnost financování příměstských táborů z projektů MAS Hrubý Jeseník skončila. Druhým problémem, se kterým se musíme vypořádat, je fakt, že od června by měla proběhnout generální rekonstrukce naší školní kuchyně. Nesmírně se na ni těšíme, ale je jasné, že s sebou přinese řadu omezení, a to i v době prázdnin.

 

Přesto se nechceme táborů tak snadno vzdát.  Spolupráci nám opět nabídl OPEN HOUSE. Rádi bychom toho využili, protože předešlé společně realizované tábory byly bezvadné, takže jsme se rozhodli, že alespoň jeden tábor zkusíme letos zajistit.

 

V úvahu připadá termín 21.až 25. srpna 2023. Jsme schopni zajistit prostory, lektory, stravu, poučení i výbornou zábavu, ale nejsme schopni tábory financovat. Po pečlivém propočtení jsme došli k částce 2300 Kč na účastníka. Pokud by byl mezi rodiči zájem i o placený tábor, rádi se do jeho organizace pustíme.

 

Abychom vše ufinancovali, potřebujeme, aby se přihlásilo zhruba 15 zájemců, žáčků z 1. stupně.

Pokud máte o náš tábor zájem, zavolejte nebo napište do školy co nejdříve, abychom mohli zahájit jeho přípravu.

 

Kontaktujte prosím paní Benýškovou, zástupkyni z 1. stupně.