Halloweenské noční hrátky

Naše Halloweenská přespávačka začala v pátek 3. 11. 2023 odpoledne. Byla ve škole.

 

Sešli jsme se všichni v 17:00 hodin v tělocvičně, kde jsme si rozložili věci na spaní. Společně jsme hráli různé hry (hlavně „Mrkvičku“), malovali si, kluci hráli basket.

 

Večer přišla očekávaná stezka odvahy. Trochu jsme se báli. Možná i trochu víc. Nejvíc jsme se báli na stezce venku. Mohli jsme na ni jít po jednom, nebo po dvou. Plnili jsme různé úkoly. Kromě úkolů na nás čekaly i tři čarodějnice, jeden čert a jedna divná paní, která hrála na klavír. Čarodějnice byly hodné a milé, pomáhaly nám. Čert nás všechny vylekal. Po ukončení stezky jsme se dívali na film Coco. Některé děti film bavil moc, některé ne. Po něm se šlo do hajan. Moc jsme ale nespali.

 

V sobotu ráno nás čekala výborná snídaně. Byl na ní chleba se šunkou a sýrem, vánočka. Naty upekl muffiny a dvě děti z áčka ještě další buchty. Po snídani paní učitelky rozdaly všem diplomy a sladkosti za odvahu. Nejodvážnější byl Kuba Ježowicz z 5. B. Dostal za to větší odměnu.    

 

Celkově to bylo úžasné, zábavné. Moc se nám všechno líbilo. Přespávačku ve škole bychom    si chtěli zopakovat ještě jednou.       

 

Nela Pospíšilová, Julie Válková, Dominik Harant a David Nguyen, žáci 5. C